Voorwaarden

Cursusvoorwaarden

Skicentrum Hoofddorp streeft ernaar om Skibook zo actueel mogelijk te houden. Echter stelt Skicentrum Hoofddorp zich op geen enkele manier aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie die op Skibook vermeld is.

Er bestaat per cursist slechts één maal de mogelijkheid voor het volgen van een kennismakingsles per discipline.


Cursussen zijn persoonsgebonden en zijn dus niet overdraagbaar aan anderen.

Het is op de buitenbaan verplicht om tijdens het skiën of snowboarden handschoenen/wanten te dragen.


Het is op de buitenbaan tot 16 jaar verplicht om tijdens het skiën of snowboarden een helm te dragen.


Skiën of snowboarden op onze banen is geheel voor eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor persoonlijke of materiële schade.


Skicentrum Hoofddorp is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of beschadigde eigendommen.

Wanneer de wind harder is dan windkracht 7 kunnen wij de liften niet gebruiken.

Verhindert? Wanneer u uw les 24 uur voor aanvang van de les annuleert, kunt u deze wanneer mogelijk op een ander gewenst moment, tijdens de cursus periode opnieuw boeken.

Betalingsvoorwaarden

Bij het boeken van een cursus vragen wij een aanbetaling van 20% van het lesgeld te betalen. 7 dagen voor aanvang van de lessen vragen wij het resterende lesgeld te betalen. Bij het boeken van een eenmalige les vragen wij het volledige lesgeld direct te betalen. Betaling kan via Ideal, per pin, bank of contant.
Wilt u uw cursus in delen betalen, neem hiervoor dan telefonisch contact met ons op.

Restitutie van materiaalhuur is niet mogelijk. Indien u tijdens uw lessenreeks eigen materiaal aanschaft, kan het resterende bedrag worden omgezet in lesgeld. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Restitutie van lesgelden is niet mogelijk. Indien u tijdens uw lessenreeks onverwacht langdurig verhinderd bent, dan kunt u uw lessenreeks overdragen aan iemand anders of de lessen later opnieuw inplannen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

#