Skiwinkel

Skiwinkel Hoofddorp

In het Skicentrum zit Skiwinkel Hoofddorp. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met wintersport te maken heeft en bieden een uitgebreid assortiment voor zowel recreatie- als wedstrijdskiërs. Voor kinderen werken wij met een meegroeiplan waarbij u op een prijsvriendelijke manier de kinderen jarenlang kunt voorzien van perfect passende ski’s en schoenen. Moeilijke voeten? Door jarenlange ervaring en uitstekende opleiding kunnen we elke schoen passend maken. Wij kunnen aangepaste zolen maken voor in skischoenen (én voor in andere sportschoenen) zodat u zorgeloos van uw skivakantie kunt genieten.! U kunt ook het hele seizoen lang uw ski’s en snowboards laten slijpen en waxen door hun professionele onderhoudsteam. Voor uw vakantie kunt u ski- en snowboardmateriaal huren, maar u kunt ook in november en januari langskomen bij de altijd druk bezochte tweedehands-wintersportbeurs.

Voor een goed advies, prettige winkelsfeer en een goede service kunt u bij ons binnenlopen. Kom gerust eens langs, wij nemen graag de tijd voor u! Daarnaast werken wij ook op afspraak, zodat wij alle tijd hebben om u van een goed advies te voorzien.

Breng je je ski's of snowboard voor onderhoud op 10 september 2017 ontvang je een waardebon onderhoud voor 20% korting, geldig in seizoen 2017/2018 en niet in combinatie met andere acties te gebruiken.

Vanaf 1 september hebben wij een nieuwe onderhoudsmachine! Onze kennismakingsactie:
In de maanden september en oktober betaalt u voor slijpen en waxen €19,50 en voor vullen, slijpen en waxen €29,50.

Kijk voor meer informatie op: www.skiwinkelhoofddorp.nl of stuur een e-mail naar info@skiwinkelhoofddorp.nl