SkiCentrum Hoofddorp

Over Skicentrum Hoofddorp

Onze ervaren en enthousiaste docenten geven skiles en snowboardles aan volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Dit is mogelijk in groepsverband of privé. Skicentrum Hoofddorp is het enige skicentrum waar u zowel buiten op de borstelbaan, als binnen op de rollerband voor een spiegelwand lessen kunt volgen.

De borstelbaan

Een betere ondergrond om te leren skiën en snowboarden is er niet. De baan is uitermate geschikt om dit op elke leeftijd te leren. Voor de gevorderde skiër en snowboarder biedt de buitenbaan voldoende uitdaging om uw techniek te verbeteren, zodat u in de sneeuw ook in moeilijkere situaties goed uit de voeten kunt komen. Uiteraard is het ook mogelijk om vrij te skiën en te snowboarden.

De rollerband

Dit is een goede aanvulling voor de (licht) gevorderde skiër en snowboarder om uw techniek aan te scherpen. U kunt de beweging eindeloos herhalen en uw conditie verbeteren. In de spiegelwand ziet u zelf duidelijk wat er goed en niet goed gaat.

Wij adviseren beginners om de lessen te volgen op de borstelbaan omdat deze het meeste overeenkomt met de sneeuw. Onze ervaring is dat je na 8 lessen met een glimlach op uw gezicht u eerste sneeuwafdaling maakt. Alle basistechnieken, van lopen naar klimmen, zelfstandig glijden over heuveltjes, steile stukken afslippen, het gebruik van de liften en daarna zelfstandig naar beneden skiën of snowboarden worden u op een leuke en vlotte manier bijgebracht.

Direct boeken

Materiaal

U kunt bij ons de nieuwste materialen huren. Daarnaast kunt u uw eigen materialen bij ons stallen.

Horeca

Wij beschikken ook over een mooie, ruime en gezellige bar waar u wat kunt drinken en eten. Voor de kinderen is er een leuke speelhoek. De horeca ruimte is ook te huur voor feesten en (kinder) partijen.

Wintersportreizen

Wij organiseren ook wintersportreizen waarbij alles voor u wordt geregeld. Dit is voor jong en oud en voor elk niveau. Onze docenten dagen u uit en laten u de mooiste afdalingen zien. Daarnaast is het gezellig en leuk om met niveau- en leeftijdsgenoten te skiën of te snowboarden.

Skiwinkel Hoofddorp

Bij het Skicentrum zit onze winstersportwinkel, die is voorzien van een uitgebreid assortiment van de nieuwste ski- en snowboardmaterialen, aangevuld met een deskundig advies op maat. In november en januari organiseren zij, de altijd drukbezochte, tweedehands wintersportbeurs.

Voorbereiding is het halve werk. Velen zijn u voor geweest en hebben bij skicentrum Hoofddorp de basis gelegd voor jaren wintersportplezier!

Tot ziens op ons skicentrum!


Een leuke cadeautip: een cadeaubon van Skicentrum Hoofddorp!

#