Reizen

Skicentrum Hoofddorp biedt de ideale wintersportvakantie!

22 t/m 25 november, Skiweekend Kaprun

17 t/m 20 januari, Skiweekend januarireis

16 t/m 23 februari, krokusreis

23 t/m 30 maart, maartreis

27 april t/m 4 mei, Dutch week Valthorens

In dit jubileumjaar hebben wij nog meer ons best gedaan om een gevarieerd reisprogramma neer te zetten.

Voor alle reizen geldt dat het geschikt is voor jong en oud, skiërs en snowboarders, licht- en vergevorderd, alleengaand of samen, maar allemaal met dezelfde passie voor wintersporten.

Wij zorgen niet voor vervoer, maar brengen de mensen samen die willen carpoolen. Uiteraard worden de kosten gedeeld.

Omdat de eenpersoonskamers beperkt en vaak prijzig zijn, kunnen wij bemiddelen in een kamergenoot. Tot nu toe is het vaak gelukt om een passende kamergenoot te vinden. Uiteraard ben je vrij in de keuze.

Wat hebben wij te bieden:

  • Informatie voorafgaand aan de reis
  • Alles is geregeld en de skipassen liggen klaar
  • Skibegeleiding van de leraren van Skicentrum Hoofddorp. Verschillende technieken toepassen, uitdagingen aangaan en heel veel gezelligheid samen met de groep beleven. Deze groep is uiteraard van jouw ski - of snowboardniveau


Zijn deze reizen precies wat u zoekt en wilt u verzekerd zijn van een plaatsje? Hoe eerder wij uw boeking ontvangen hoe meer wij aan uw wensen kunnen voldoen. Heeft u nog vragen? Mail dan naar reizen@skicentrumhoofddorp.nl of bel/Whatsapp 06-14180780

#

Skiwinkel Hoofddorp

Bij de Skiwinkel Hoofddorp kunt u materialen huren voor de vakantie, met 10% korting. Geef tijdig aan dat u hiervan gebruik wilt maken.

Weekendtrips

Wordt u overvallen door de skikriebels en moet u toch even naar de poeder? Wij bieden de mogelijkheid om onder begeleiding van een docent een last minute trips van vier dagen te organiseren met een minimaal aantal van 10 personen.