Met de kerst goed voorbereid naar de sneeuw!

Nieuwsbrief oktober 2018

12 oktober 2018

Met de kerst goed voorbereid naar de sneeuw!

Het seizoen is alweer bijna een maand bezig. Het jubileum feestweekend was erg geslaagd met een gezellige en goed bezochte reünie. Leuk dat jullie er waren! Wil je graag leren skiën of snowboarden of je techniek verbeteren voor de kerstvakantie? Schrijf je dan nu in voor de lessen van lesblok 3. De lessen starten vanaf vrijdag 26 oktober. Je kunt de lessen zelf boeken op https://skihoofddorp.bookbright.nl of hiervoor een email sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl.

Tot eind oktober!


Baanwedstrijd 3 november vanaf 15:30 uur

Schrijf je nu in voor de 1e baanwedstrijd van dit seizoen. Iedereen die kan skiën vanaf het tweede plateau mag meedoen en maakt kans op een medaille. Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze site.


Tweedehandswintersportbeurs 17 en 18 november

Op 17 en 18 november vindt de altijd goed bezochte tweedehandswintersportbeurs weer plaats. Tijdens deze beurs verkopen wij van alles wat met wintersport te maken heeft. Voor meer informatie, tijden en het inbrengen van spullen, kijk op de site : www.skiwinkelhoofddorp.nl

U kunt uw wintersportspullen inbrengen en verkopen

U kunt voordelig goede kwaliteit wintersportspullen kopen

U krijgt advies van professioneel personeel


Activiteiten herfstvakantie

Zin om tijdens de vakantie lekker actief bezig te zijn? Schrijf je dan in voor de herfstcursus e/o voor onze gezellige kidsfundagen. Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze site.


Reizen seizoen 2018/2019

In dit jubileumjaar hebben wij nog meer ons best gedaan om een gevarieerd reisprogramma te presenteren. Voor alle reizen geldt: geschikt voor jong en oud, skiërs en snowboarders, alle niveau's, alleengaand of met een groep, maar allemaal met dezelfde passie voor wintersporten. Kijk voor meer informatie op onze site.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Inschrijven volgend seizoen, alle leraren staken behalve wij, vacatures seizoen 2019/2020, word ski-instructeur.
Nog voordelig lessen tot eind maart, inschrijven volgend seizoen, kidsfundagen in de krokusvakantie, openingstijden, extra kidsfundag 15 maart.