Start lessen lesblok 4!

Nieuwsbrief november 2018

15 november 2018

Start lessen lesblok 4!

Wil je graag leren skiën of snowboarden of je techniek verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de lessen van lesblok 4. De lessen starten vanaf vrijdag 30 november. Je kunt de lessen zelf boeken op https://skihoofddorp.bookbright.nl of hiervoor een email sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl.


Vriendjes en Vriendinnetjes dag 8 december van 14:00 tot 16:00 uur

Lijkt het jouw vriendjes en/of vriendinnetjes leuk om ook te leren skiën of te snowboarden? Neem ze dan op 8 december mee en probeer samen een gratis proefles uit! Graag aanmelden door een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl


Tweedehandswintersportbeurs 17 en 18 november

Op 17 en 18 november vindt de altijd goed bezochte tweedehandswintersportbeurs weer plaats. Tijdens deze beurs verkopen wij van alles wat met wintersport te maken heeft. Voor meer informatie, tijden en het inbrengen van spullen, kijk op de site : www.skiwinkelhoofddorp.nl

- U kunt uw wintersportspullen inbrengen en verkopen
- U kunt voordelig goede kwaliteit wintersportspullen kopen
- U krijgt advies van professioneel personeel


Kidsfundagen

Tijdens de kerstvakantie organiseren wij weer onze populaire kidsfundagen. Super leuk voor kinderen van 6-12 jaar, kom skiën of snowboarden op de buitenbaan en binnenbaan. Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze site.


Kerst- en Nieuwjaarscursus

Niet op wintersport tijdens de kerstvakantie? Boek dan nu de voordelige kerst- en/of nieuwjaarscursus. Volg 4 lessen voor € 75,- op de binnenbaan. Kijk voor informatie en inschrijven op onze site.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Inschrijven seizoen 2019/2020, Happy Ski Team, Slalom Team en Skiteam, vacatures, open dag 15 september 2019, word ski-instructeur.
Inschrijven volgend seizoen, alle leraren staken behalve wij, vacatures seizoen 2019/2020, word ski-instructeur.