Nieuws

Nieuwsbrief mei 2020

25 mei 2020

Inschrijven seizoen 2020/2021!

Wij hopen dat alles goed met u gaat. Vanaf 1 juni staan de lessen voor komend seizoen online. Inschrijven kan via https://skihoofddorp.bookbright.nl/. De lessen starten weer vanaf 21 augustus. Wij wensen u een fijne zomer en tot eind augustus!

workout day 11
Selectie Happy Ski en Snowboard Team, Slalom Ski Team en Skiteam

Wij hebben uw kind, als hij/zij hiervoor geselecteerd is, een uitnodiging gemaild. We horen graag of hij/zij van de partij is komend seizoen.

Open dag 13 september 2020 van 13.30 tot 17.30 uur

“Lijkt het je leuk om (beter) te leren skiën? Wij bieden lessen aan op onze outdoor borstelbaan of indoor skirolpiste.
Op 13 september houden wij een open dag van 13.30 tot 17.30 uur. Je kunt o.a. gratis proeflessen volgen.
Zien we je op 13 september?”

workout day 11
Word ski-instructeur!

Wil je een carrière als skileraar? Eind september gaat de officiële opleiding Skibegeleider bij Skicentrum Hoofddorp van start. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren leraren van Skicentrum Hoofddorp in samenwerking met de NSkiV*. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op onze site.

Easy chili
Leeghalen lockers

Wil je de locker, wanneer je deze gebruikt, deze maand leeghalen. Graag vooraf via een mail een afspraak maken zodat wij zorgen dat er iemand hiervoor aanwezig zal zijn.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Nieuwsbrief juni 2020
Logo HealthCity Stubaital gletsjer, Oostenrijk 28 november tot en met 2 december 2020 Skibegeleiding op niveau! Word de gehele dag begeleid door onze docenten en uitgedaagd om je grenzen te verleggen. 's Middags kun je heerlijk genieten van de wellness en 's avonds van een 4-gangen-menu. Kijk hier voor meer informatie. workout day 11 Engelberg, Zwitserland 9- tot en met 12 januari 2021 Een speciaal skiweekend voor de gevorderde skiër. Een makkelijk bereikbaar, sneeuwzeker, waanzinnig gevarieërd freeride gebied. Kijk hier voor meer informatie. Valmorel, Frankrijk 20- tot en met 27 februari 2021 Ga mee met onze familiereis naar het gezellige Valmorel. 's Morgens krijgt iedereen skibegeleiding op zijn eigen niveau om 's middags gezellig met elkaar skiën. Na het skiën worden er activiteiten georganiseerd. Voor iedere portemonnee en wens is er in Valmorel een geschikte accommodatie te vinden. Kijk hier voor meer informatie. Check Skibegeleiding van onze eigen docenten! Check Ieder gezinslid begeleiding op zijn eigen niveau! Check Leuke activiteiten na het skiën! workout day 11 St. Anton, Oostenrijk 20- tot en met 27 maart 2021 Misschien wel het beste skigebied ter wereld! Perfecte pistes voor alle niveau's. Niet voor niks dat het koningshuis hier al jaren komt. 's Middags kun je heerlijk genieten van de sauna en 's avonds van een 3-gangen-menu en de apres-ski. Klik hier voor meer informatie workout day 11 Prapoutel, Frankrijk 12- tot en met 16 maart 2021 Drie dagen op de piste, met leuke activiteiten, een après-skifeest en een welkomstborrel in de gezelligste bar van Prapoutel. Alle appartementen liggen hier vlakbij. Leuke restaurantjes in het centrum en veel gezellige mensen. Een onwijs weekend voor een goede prijs! Kijk hier voor meer informatie. Facebook Instagram Twitter