Inschrijven seizoen 2018/2019!

Nieuwsbrief mei 2018

7 mei 2018

Het seizoen is nog maar net afgelopen maar wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. U kunt zich nu al inschrijven voor het nieuwe seizoen. Dit kan door een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl ovv inschrijving seizoen 2018/2019. Dan is de kans het grootst dat wij aan uw voorkeuren voor een dag, tijdstip en/of leraar kunnen voldoen. Als u start in september maakt u gebruik van onze vroegboekactie en geniet u van een rustigere baan en kleinere groepen!
Onze lessen starten vanaf vrijdag 14 september 2018.
Wij zien u graag weer volgend seizoen!


Promotiemateriaal
Voor onze nieuwsbrieven, website, facebook en advertenties zijn wij op zoek naar geschikt promotiemateriaal. Heeft u leuke foto's die wij mogen gebruiken. Mail deze dan naar info@skicentrumhoofddorp.nl ovv promotiemateriaal. Misschien ziet u uw foto wel terug.


Feest weekend 6 en 7 oktober 2018
40 jaar Skicentrum Hoofddorp

Dit jaar bestaat Skicentrum Hoofddorp 40 jaar!!! Ondertussen hebben heel veel mensen de beginselen bij ons geleerd en genoten van heerlijke afdalingen. Om dit te vieren ontvangt iedereen die komend seizoen bij ons 8 lessen boekt het jublieum kado. Op 6 oktober 2018 van 15.00 tot 21.00 uur is er een reünie voor oude en huidige klanten en personeel. Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen we samen mooie herinneringen ophalen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om te skiën en te snowboarden. Op 7 otober 2018 hebben we een feestdag en is het mogelijk om een proefles te volgen voor slechts € 4,-. Iedereen is welkom, vertel het voort!
Jubileum kado bij 8 lessen !
6 oktober reünie voor iedereen!
7 oktober feestdag met proeflessen voor € 4,-!


Vacatures seizoen 2018/2019

Voor het nieuwe wintersportseizoen zijn wij op zoek naar :
Gediplomeerde en enthousiaste ski- en/of snowboard leraren
Personeel voor de receptie, bar en verhuur
Geen diploma maar wel interesse? Kijk bij onze interne opleiding tot ski- snowboardleraar(es)
Vind je het leuk om in een sportieve en gezellige omgeving te werken, ben je 's avonds en in het weekend beschikbaar en woon je in of de buurt van Hoofddorp? Stuur dan een email naar info@skicentrumhoofddorp.nl tav Claudia Beukers.


Word ski-instructeur!

Wil je een carrière als skileraar? Begin oktober gaat de officiële opleiding Skibegeleider bij Skicentrum Hoofddorp van start. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren leraren van Skicentrum Hoofddorp in samenwerking met de NSkiV*. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op onze site.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Met de krokus goed voorbereid naar de sneeuw, kennismakingsdag, tweedehandswintersportbeurs, kidsfundagen, sneeuw en lawine clinic.
Met de krokus goed voorbereid naar de sneeuw, Vriendjes en Vriendinnetjes dag 8 december, Voorronde NK schoolskiën 26 januari, Kidsfundagen, Kerst- en Nieuwjaarsursus.