Inschrijven seizoen 2018/2019!

Nieuwsbrief maart 2018

15 maart 2018

Het seizoen is nog niet afgelopen maar wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. U kunt zich nu al inschrijven voor het nieuwe seizoen. Dit kan door een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl ovv inschrijving seizoen 2018/2019. Dan is de kans het grootst dat wij aan uw voorkeuren voor een dag, tijdstip en/of leraar kunnen voldoen.
Als u start in september maakt u gebruik van onze vroegboekactie en geniet u van een rustigere baan en kleinere groepen!
Onze lessen starten vanaf vrijdag 14 september 2017.
Wij zien u graag weer volgend seizoen!


Promotiemateriaal
Voor onze nieuwsbrieven, website, facebook en advertenties zijn wij op zoek naar geschikt promotiemateriaal. Heeft u leuke foto's die wij mogen gebruiken. Mail deze dan naar info@skicentrumhoofddorp.nl ovv promotiemateriaal. Misschien ziet u uw foto wel terug.


Open dag 16 september van 13:30 uur tot 17:30
Op zondag 16 september van 13:30 uur tot 17:30 uur is de open dag van Skicentrum Hoofddorp. Op deze dag kunt u gebruik maken van gratis proeflessen op de binnen- en/of buitenbaan. Ook geven wij dan een gratis slalom training en zijn er gratis proeflessen voor mensen met angst of een beperking. In de Skiwinkel Hoofddorp is er SALE en kunt u ook gratis uw skischoenen laten analyseren.

Gratis proeflessen en Slalom training

Demonstratie van het Happy Ski Team en het Ski Team om 12:30 uur

Informatie over onze WINTERSPORTREIZEN met vroegboek actie


Vacatures seizoen 2018/2019
Voor het nieuwe wintersportseizoen zijn wij op zoek naar:
Gediplomeerde en enthousiaste ski- en/of snowboard leraren.
Personeel voor achter de receptie, bar en verhuur.
Vind je het leuk om in een sportieve en gezellige omgeving te werken, ben je 's avonds en in het weekend beschikbaar en woon je in of de buurt van Hoofddorp? Stuur dan een email naar info@skicentrumhoofddorp.nl tav Claudia Beukers.


Wintersport Reizen
Uiteraard organiseren wij volgende seizoen ook weer fantastische wintersportreizen. Nicolette zorgt weer voor een mooi reisprogramma naar de prachtigste skigebieden. Zodra deze informatie bekend is kunt u het op onze website nalezen.


Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Inschrijven volgend seizoen, alle leraren staken behalve wij, vacatures seizoen 2019/2020, word ski-instructeur.
Nog voordelig lessen tot eind maart, inschrijven volgend seizoen, kidsfundagen in de krokusvakantie, openingstijden, extra kidsfundag 15 maart.