Inschrijven seizoen 2018/2019!

Nieuwsbrief juni 2018

15 juni 2018

Inschrijven seizoen 2018/2019!

Afgelopen weken hebben we de kinderen geselecteerd voor het Happy Ski Team en Slalom Team voor komend seizoen. Mocht uw kind deze mail niet hebben gehad maar wel interesse hebben dan kunt u dit mailen. Wij zullen u dan laten weten of uw kind hiervoor in aanmerking komt.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de reguliere lessen doe dit dan snel! Dit kan door een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl o.v.v. inschrijving seizoen 2018/2019. Dan is de kans het grootst dat wij aan uw voorkeuren voor een dag, tijdstip en/of leraar kunnen voldoen. Als u start in september maakt u gebruik van onze vroegboekactie en geniet u van een rustigere baan en kleinere groepen!

Onze lessen starten vanaf vrijdag 14 september 2018.

Wij zien u graag weer volgend seizoen!


Word ski-instructeur!

Wil je een carrière als skileraar? Begin oktober gaat de officiële opleiding Skibegeleider bij Skicentrum Hoofddorp van start. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren leraren van Skicentrum Hoofddorp in samenwerking met de NSkiV*. Kijk hier voor meer informatie en om in te schrijven.


Open dag 16 september 2018 van 13:30 uur tot 17:30 uur

Op zondag 16 september 2018 van 13:30 uur tot 17:30 uur is de open dag van Skicentrum Hoofddorp. Op deze dag kunt u gebruik maken van gratis proeflessen op de binnen- en/of buitenbaan. Ook geven wij dan een gratis slalom training en zijn er gratis proeflessen voor mensen met angst of een beperking. In Skiwinkel Hoofddorp is er SALE en ontvangt u een korting op uw onderhoudsbeurt(en).

Gratis proeflessen en Slalom training

Sale Skiwinkel en korting op onderhoudsbeurten

Informatie over onze WINTERSPORTREIZEN met vroegboek actie


Vacatures seizoen 2018/2019

Voor het nieuwe wintersportseizoen zijn wij op zoek naar: Gediplomeerde en enthousiaste ski- en/of snowboard leraren Personeel voor achter de receptie, bar en verhuur Vind je het leuk om in een sportieve en gezellige omgeving te werken, ben je 's avonds en in het weekend beschikbaar en woon je in of de buurt van Hoofddorp? Stuur dan een email naar info@skicentrumhoofddorp.nl t.a.v. Claudia Beukers.


Wintersport Reizen

Uiteraard organiseren wij volgend seizoen ook weer fantastische wintersportreizen. Nicolette zorgt weer voor een mooi reisprogramma naar de prachtigste skigebieden. Zodra deze informatie bekend is kunt u het op onze website lezen.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Met de krokus goed voorbereid naar de sneeuw, kennismakingsdag, tweedehandswintersportbeurs, kidsfundagen, sneeuw en lawine clinic.
Met de krokus goed voorbereid naar de sneeuw, Vriendjes en Vriendinnetjes dag 8 december, Voorronde NK schoolskiën 26 januari, Kidsfundagen, Kerst- en Nieuwjaarsursus.