Nog voordelig lessen tot eind maart!

Nieuwsbrief februari 2019

14 februari 2019

Nog voordelig lessen tot eind maart!

De lessen van lesblok 6 zijn gestart. Heeft u nog geen lessen geboekt, doe dit dan snel en volg nog lessen tot eind maart.
U kunt de lessen zelf boeken op https://skihoofddorp.bookbright.nl of hiervoor een email sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl.


Inschrijven volgend seizoen!

13 september 2019 starten de lessen van het nieuwe seizoen. Je kunt je hier nu al voor inschrijven. Zo is de kans groter dat wij aan je wensen voor lesdag, lestijd en leraar kunnen voldoen. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@skicentrumhoofddorp.nl.


Kidsfundagen in de krokusvakantie

Ook tijdens deze schoolvakantie organiseren wij weer onze gezellig en populaire kidsfundagen. Super leuk! Kom skiën of snowboarden op de buitenbaan en binnenbaan. Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze site.

Kosten vanaf €22,50 per persoon
Voor iedereen vanaf 6 jaar (jonger in overleg met de receptie)!
Kijk hier voor meer informatie


Openingstijden

Tijdens de krokusvakantie, 15- tot en met 24 februari, zijn er geen reguliere lessen. Tijdens de krokusvakantie zijn er wel de kidsfundagen, krokuscursussen, binnenlessen en prive lessen.
Vanaf 25 februari starten de reguliere lessen weer.
5 april is de laatste lesdag van dit seizoen.


Extra kidsfundag 15 maart

15 maart gaan de docenten staken daarom organiseren wij weer onze populaire kidsfundag. Super leuk! Kom skiën of snowboarden op de buitenbaan en binnenbaan. Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze site.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Inschrijven volgend seizoen, alle leraren staken behalve wij, vacatures seizoen 2019/2020, word ski-instructeur.
Nog voordelig lessen tot eind maart, inschrijven volgend seizoen, kidsfundagen in de krokusvakantie, openingstijden, extra kidsfundag 15 maart.