Met de krokus goed voorbereid naar de sneeuw!

Nieuwsbrief december 2018

20 december 2018

Met de krokus goed voorbereid naar de sneeuw!

De lessen van lesblok 5 (deze zijn aansluitend aan de de voorjaarsvakantie) gaan starten. Heeft u nog geen lessen geboekt, doe dit dan snel om zo alvast te genieten van de voorpret op uw wintersportvakantie en u ook nog eens goed voor te bereiden. U kunt de lessen zelf boeken op https://skihoofddorp.bookbright.nl of hiervoor een email sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl.


Kennismakingsdag 13 januari van 13:30 tot 17:30 uur

Tijdens deze dag kunt u kennis maken met het skiën/snowboarden op de buitenbaan en/of binnenbaan. Proeflessen voor de helft van de prijs. Kijk voor informatie en inschrijven op onze site.


Tweedehandswintersportbeurs 12 en 13 januari

Op 12 en 13 januari vindt de altijd goed bezochte tweedehandswintersportbeurs weer plaats. Tijdens deze beurs verkopen wij van alles wat met wintersport te maken heeft. Voor meer informatie, tijden en het inbrengen van spullen, kijk op de site : www.skiwinkelhoofddorp.nl

U kunt uw wintersportspullen inbrengen en verkopen

U kunt voordelig goede kwaliteit wintersportspullen kopen

U krijgt advies van professioneel personeel


Kidsfundagen

Tijdens de kerstvakantie organiseren wij weer onze populaire kidsfundagen. Super leuk! Kom skiën of snowboarden op de buitenbaan en binnenbaan. Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze site.


Sneeuw en lawine clinic

10 januari van 20.00 tot 22.00 uur Wat is er mooier dan door een verse laag poedersneeuw te skiën/snowboarden! Naast de benodigde vaardigheden hiervoor, heb je ook kennis en spullen nodig! Skicentrum Hoofddorp organiseert in samenwerking met Snow Safety Center een Sneeuw en Lawine Clinic. Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze site!

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Inschrijven seizoen 2019/2020, Happy Ski Team, Slalom Team en Skiteam, vacatures, open dag 15 september 2019, word ski-instructeur.
Inschrijven volgend seizoen, alle leraren staken behalve wij, vacatures seizoen 2019/2020, word ski-instructeur.