Het seizoen gaat weer beginnen!

Nieuwsbrief augustus 2018

16 augustus 2018

Het seizoen gaat weer beginnen!

De zomervakantie is nog in volle gang maar wij herinneren u er graag aan dat volgende maand onze lessen weer gaan starten. In verband met ons 40 jarig jubileum kunt u uw lessen boeken en gebruik maken van onze spectaculaire jubileum aanbiedingen. Kijk op onze site bij aanbiedingen! U kunt zich (hiervoor) inschrijven door een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl ovv inschrijving seizoen 2018/2019.

Onze lessen starten vanaf vrijdag 14 september 2018.

Tot volgende maand!


Reünie reizen seizoen 2017/2018
16 september van 15.00 tot 17.00 uur

Op zondag 16 september organiseren wij een reünie van onze wintersportreizen van afgelopen seizoen. Kom gezellig langs om foto's en filmpjes uit te wisselen onder het genot van een drankje en een hapje. Uiteraard wordt het nieuwe reisprogramma gepresenteerd.


Open dag 16 september van 13.30 tot 17.30 uur

Op zondag 16 september van 13.30 uur tot 17.30 uur is de open dag van Skicentrum Hoofddorp. Op deze dag kunt u gebruik maken van gratis proeflessen op de binnen en/of buitenbaan. Ook geven wij dan een gratis slalom training en zijn er gratis proeflessen voor mensen met angst of een beperking. In de Skiwinkel Hoofddorp is er SALE en kunt u ook gratis uw skischoenen laten analyseren.

- Gratis proeflessen en Slalom training

- Sale Skiwinkel en korting op onderhoudsbeurten

- Informatie over onze WINTERSPORTREIZEN met vroegboek actie


Vacatures seizoen 2018/2019

Voor het komend wintersportseizoen zijn wij op zoek naar : Gediplomeerde en enthousiaste ski- en/of snowboard leraren. Personeel voor achter de receptie, bar en verhuur. Vind je het leuk om in een sportieve en gezellige omgeving te werken, ben je 's avonds en in het weekend beschikbaar en woon je in of de buurt van Hoofddorp? Stuur dan een email naar info@skicentrumhoofddorp.nl tav Claudia Beukers.


Wintersport Reizen

Uiteraard organiseren wij komend seizoen ook weer fantastische wintersportreizen. Nicolette zorgt weer voor een mooi reisprogramma naar de prachtigste skigebieden. Zodra deze informatie bekend is kunt u het op onze website lezen.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Inschrijven volgend seizoen, alle leraren staken behalve wij, vacatures seizoen 2019/2020, word ski-instructeur.
Nog voordelig lessen tot eind maart, inschrijven volgend seizoen, kidsfundagen in de krokusvakantie, openingstijden, extra kidsfundag 15 maart.