Boek nu de voordelige cursus voor februari/maart!

Nieuwsbrief 3, januari 2018

23 januari 2018

Boek nu de voordelige cursus voor februari/maart!
De brief van vanmorgen kunt u beschouwen als niet verzonden. Excuses voor het ongemak!
Heeft u uw wintersportvakantie nog in het vooruitzicht? Wilt u leren skiën/snowboarden of uw techniek verbeteren? Het is nu mogelijk om de voordelige lessen (10% korting) te boeken voor februari/maart (lesblok 6). De lessen starten vanaf zaterdag 27 januari.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier op de site in te vullen of een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl of te bellen naar: 023-5634746.

Voor informatie en prijzen kijk op www.skicentrumhoofddorp.nl.

Skicentrum Hoofddorp | Arnolduspark 10 | 2132 CR Hoofddorp | 023-5634746


Baanwedstrijd 3 februari 2018 vanaf 15.30 uur
Schrijf je nu in voor de baanwedstrijd op 3 februari. Iedereen die kan skiën vanaf het tweede plateau kan meedoen en maakt kans op een medaille. Neem het op tegen andere skiërs van hetzelfde niveau en geniet van de winterse gezelligheid. Kijk voor informatie op onze site. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@skicentrumhoofddorp.nl


Voorronde NK schoolskiën 10 februari 2018 van 12.30 tot 18.30 uur
Ook dit jaar organiseren wij in samenwerking met NSKiV het Nederlands Kampioenschap skiën en snowboarden voor scholieren. Samen met je klasgenoten neem je het op tegen andere scholen uit jouw regio. De voorrondes van dit NK vinden plaats bij diverse skiclubs in Nederland. Na de regionale voorrondes gaan de winnende teams door naar de landelijke finale die op 7 april 2018 plaatsvindt in Snowworld Zoetermeer. Iedereen die op de basisschool of op het voortgezet onderwijs zit kan hieraan meedoen. Laat jouw (gym)leraar en/of directeur op school weten dat jij het ontzettend leuk zou vinden om met een team mee te doen aan de NK schoolteams ski & snowboard en geef je op.

KOSTEN? €10,- per persoon https://www.skicentrumhoofddorp.nl/lessen/opleiding
Extra palen trainingen voor het NK school skiën op 3 februari 12.30 uur, 7 februari 17.30 uur en 9 februari 17.30 uur.
KOSTEN? €5,50 per persoon Kijk hier voor meer informatie.

Sneeuwskiën in Zoetermeer 1 februari 2018 van 18.00- tot 22.00 uur
Pas de geleerde technieken toe in de sneeuw. Dat kan bij Snowworld Zoetermeer onder begeleiding van de skileraren van Skicentrum Hoofddorp! De kosten bedragen €27,50 per persoon exclusief materiaal. Inschrijven kan door een email te sturen naar info@skicentrumhoofddorp.nl


Word instructeur!
Wil je een carrière als ski- of snowboardleraar? In maart en september gaan de officiële opleidingen ski of snowboardbegeleider bij Skicentrum Hoofddorp
van start. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren leraren van Skicentrum Hoofddorp in samenwerking met de NSkiV*. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op onze site.


Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Met de krokus goed voorbereid naar de sneeuw, Vriendjes en Vriendinnetjes dag 8 december, Voorronde NK schoolskiën 26 januari, Kidsfundagen, Kerst- en Nieuwjaarsursus.
Start lessen lesblok 4, vriendjes en vriendinnetjes dag, tweedehandswintersportbeurs, kidsfundagen, Kerst- en Nieuwjaarscursus.