Met de krokus goed voorbereid naar de sneeuw!

Nieuwsbrief 2 november 2018

27 november 2018

Met de krokus goed voorbereid naar de sneeuw!

De lessen van lesblok 5 (deze lessen zijn aansluitend aan de voorjaarsvakantie) gaan vanaf maandag 10 december van start. Heb je nog geen lessen geboekt, doe dit snel om zo alvast te genieten van de voorpret op je wintersportvakantie en je ook nog eens goed voor te bereiden. Je kunt de lessen zelf boeken op https://skihoofddorp.bookbright.nl of hiervoor een email sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl.


Vriendjes en vriendinnetjes dag 8 december van 14:00 tot 16:00 uur

Lijkt het jouw vriendjes en/of vriendinnetjes leuk om ook te leren skiën of snowboarden? Neem ze dan op 8 december mee en probeer samen een gratis proefles uit! Graag aanmelden door een email te sturen naar: info@skicentrumhoofddorp.nl.


Voorronde NK schoolskiën 26 januari 2019 van 15:30 tot 18:30 uur

Ook dit seizoen organiseren wij weer, in samenwerking met de Nederlandse Skivereniging, de voorronde van het NK schoolteams. Skiën of snowboarden, samen met je kinderen van dezelfde school neem je het in de voorrondes op tegen andere scholen uit jouw regio. De winnende teams gaan door naar de landelijke finale op 6 april 2019 in Snowworld Zoetermeer. Iedereen die op de basisschool of op het voortgezet onderwijs zit kan hieraan meedoen. Laat jouw (gym)leraar en/of directeur op school weten dat jij het ontzettend leuk zou vinden met een team mee te doen aan de NK schoolteams ski & snowboard en geef je op.

Kosten €10,- per persoon.

Extra trainingen voor het NK schoolskiën op 12 januari 12:30 uur, 23 januari om 17:30 uur en 25 januari 17:30 uur. Kosten €5,- per persoon.

Kijk hier voor meer informatie.


Kidsfundagen

Tijdens de kerstvakantie organiseren wij weer onze populaire kidsfundagen. Super leuk voor kinderen van 6-12 jaar, kom skiën of snowboarden op de buitenbaan en binnenbaan. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.


Kerst- en Nieuwjaarscursus

Niet op wintersport tijdens de kerstvakantie? Boek dan nu de voordelige kerst- en/of nieuwjaarscursus. Volg 4 lessen voor € 75,- op de binnenbaan. Kijk hier voor informatie en inschrijven.

Deel dit bericht

Laatste nieuwsberichten

Inschrijven seizoen 2019/2020, Happy Ski Team, Slalom Team en Skiteam, vacatures, open dag 15 september 2019, word ski-instructeur.
Inschrijven volgend seizoen, alle leraren staken behalve wij, vacatures seizoen 2019/2020, word ski-instructeur.