Nieuws

Nieuwsbericht april 2020

6 april 2020

Logo HealthCity
Einde seizoen skicentrum Hoofddorp!
Door de verdere maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zijn wij als Skicentrum Hoofddorp genoodzaakt om ons seizoen eerder te beëindigen.
Wij zijn op dit moment bezig met het maken van de lesplanning voor aankomend seizoen. Inschrijven kan daarom op dit moment alleen nog per email naar info@skicentrumhoofddorp.nl. De lessen starten weer vanaf 26 augustus.
Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en tot volgend seizoen!
workout day 11
Selectie Happy Ski Team, Slalom Ski Team en Skiteam
Wij hebben alle kinderen die hiervoor geselecteerd zijn een uitnodiging gemaild. Heb je geen mail hiervoor ontvangen maar heb je wel interesse, laat ons dit dan weten d.m.v.een email. De trainers zullen dan kijken of je toch in aanmerking kunt komen.
Open dag 13 september 2020 van 13.30 tot 17.30 uur
Op zondag 13 september van 13.30 tot 17.30 uur is de open dag van Skicentrum Hoofddorp. Op deze dag kunt u gebruik maken van gratis proeflessen op de binnen en/of buitenbaan. Ook geven wij dan een gratis slalom training en zijn er gratis proeflessen voor mensen met angst of een beperking.
workout day 11
Word ski-instructeur!
Wil je een carrière als skileraar? Eind september gaat de officiële opleiding Skibegeleider bij Skicentrum Hoofddorp van start. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren leraren van Skicentrum Hoofddorp in samenwerking met de NSkiV*. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op onze site.

FacebookInstagramTwitter