Kinderen

Kinderlessen

Skilessen en snowboardlessen voor kinderen

Hoe meer plezier uw kind in het skiën of snowboarden heeft, hoe leuker jullie wintersportvakantie is!

Hoe beter uw kind is voorbereid hoe meer rendement u uit uw wintersportvakantie kunt halen!

We hebben lessen voor:

  • de allerkleinsten
  • de beginners en half gevorderden
  • de gevorderden
  • de wedstrijdskiërs
#

Happy Ski Team

Voor enthousiaste skiërs die meer uitdaging en een hoger tempo willen dan de reguliere lessen of zich willen voorbereiden op het Skiteam. Bijkomende voordelen van skiën bij het Happy Ski Team: gratis 2 extra slalomtrainingen, korting op 2 extra sneeuwtrainingen, korting op deelname aan de Clubkampioenschappen en korting op extra binnen trainingen.

De allerkleinsten

Kinderen vanaf 3 jaar hebben bij ons de mogelijkheid om spelenderwijs kennis te maken met het skiën in de kinderskituin. In de kinderskituin wordt een parcours afgelegd waar kinderen kennismaken met de beginselen van het leren skiën: lopen, klimmen en glijden. Vervolgens wordt het skiën verder aangeleerd.

De beginners en half gevorderden

Vaak blijkt dat als uw kind op Skicentrum Hoofddorp skiles of snowboardles heeft gehad, het in de sneeuw geen les hoeft te nemen of een aantal (beginners)groepen kan overslaan.

De gevorderden

Uw kind kan bij ons alle vaardigheden leren om de rode en zwarte piste onder alle sneeuwomstandigheden goed af te komen.

De wedstrijdskiërs

Happy Ski Team
Voor enthousiaste kinderen die meer uitdaging en een hoger tempo willen skiën of zich willen voorbereiden op het Skiteam.

Skiteam
Voor kinderen die willen slalomskiën en technieklessen willen volgen die gericht zijn op het slalomskiën.


Direct boeken