Indoorrolpiste

Indoorrolpiste

Skicentrum Hoofddorp beschikt ook over een indoorrolpiste. De indoorrolpiste is uitermate geschikt voor beginners om te leren skiën en snowboarden en voor de gevorderde skiërs en snowboarders om de techniek aan te scherpen. U kunt de beweging eindeloos herhalen, uw conditie verbeteren en in de spiegel ziet u duidelijk wat er goed en niet goed gaat. Zodoende kunt u goed voorbereid op wintersport gaan. Op de indoorrolpiste is het gebruik van eigen ski’s en/of snowboard niet toegestaan. Wij willen voorkomen dat er met vuile of zeer scherpe ski’s geskied of gesnowboard wordt. Dit om de kwaliteit van onze mat te waarborgen en uw ski- en/of snowboardplezier te vergroten.

Advies voor beginners

Wij adviseren voor beginners de borstelbaan omdat deze het meeste overeenkomt met de sneeuw. Hier kom je het vallen en opstaan, klimmen, het glijden met de voorwaartse snelheid en omgang met de lift tegen zoals in de sneeuw.

#

Voordeel indoorrolpiste

  • Oneindige lange afdaling, goed voor het aanscherpen van uw techniek en het verbeteren van uw conditie
  • Door de spiegelwand kunt u zien wat u goed en niet goed doet
  • De docent staat continu dicht bij u in de buurt
  • Kleine groepen
  • Geen last van weersomstandigheden


Direct boeken

Skiën/ Snowboarden

LeeftijdVanaf 6 jaar
Lesduur60 minuten
GroepsgrootteMinimaal 3 maximaal 6 personen

U heeft les met 3 personen van ongeveer hetzelfde niveau. U heeft 10 minuten les, daarna hebben de 3 andere personen (deze personen kunnen een ander niveau hebben) 10 minuten les. In totaal heeft u 30 minuten les.