Angst

Angst skicursus of snowboardcursus

Heeft u ooit een vervelende ervaring of situatie meegemaakt tijdens de wintersport en durft u niet meer te skiën of snowboarden? Dan bieden wij u de perfecte oplossing aan, want de angst moet niet bepalend zijn om niet te skiën of snowboarden. Met deze cursus zorgen wij ervoor dat u weer plezier krijgt in uw wintersport en gaan we individueel aan de slag. Is de stap voor een cursus te groot, boek dan een proefles.

Aangepaste skilessen en snowboardlessen

Met veel plezier en geduld geven onze specifiek opgeleide trainers zeer exclusieve les aan mensen met een lichamelijke of visuele beperking.

#

In de praktijk

De cursus bestaat uit vijf skilessen buiten van 50 minuten en binnen van 30 minuten. Op deze manier werken wij toe naar skiën of snowboarden zonder angst, met als uiteindelijke doel om te kunnen genieten van de wintersportvakantie.

Prijs

De kosten van deze cursus is voor buiten €225,- exclusief materiaal (ski's , schoenen en stokken), de kosten hiervan zijn €5,- per les. Voor binnen zijn de kosten €275,- inclusief materiaal (ski's, schoenen en stokken).

Voor meer informatie bezoek de website of stuur een bericht.

Website

Stuur een bericht of vraag

Aanbieding

Is de stap naar de cursus te groot... Boek dan een proefles buiten voor €40,- of binnen voor €50,-.