Skiwinkel

Skiwinkel Hoofddorp

In het skicentrum is De Skiwinkel Hoofddorp gevestigd. Bij ons is persoonlijk contact en goede service nog heel gewoon. Moeilijke voeten? Wij zijn gespecialiseerd in aanmeten van de juiste skischoenen, het maken van goede inleg zolen voor ski- en snowboardschoenen en het aanpassen van je huidige skischoenen. Met een grote diversiteit aan merken en soorten springt het assortiment skischoenen van De Skiwinkel Hoofddorp er duidelijk uit.

Wij verkopen alles wat je nodig hebt voor een geschikte en volledige wintersport.

Voor kinderen wordt gewerkt met een meegroeiplan waarbij je op een prijsvriendelijke manier de kinderen jarenlang kunt voorzien van perfect passende ski’s en skischoenen.

Er is een onderhoudsafdeling, waar je je ski’s en snowboard kan laten repareren, slijpen en waxen door het professionele onderhoudsteam. Ook verhuren we skimaterialen.

In november en januari wordt de grootste 2ehandswintersportbeurs in de regio georganiseerd. Ook tijdens deze beurs word je goed geadviseerd zodat je de juiste materialen koopt.

Voor een goed advies, prettige winkelsfeer en een goede service kun je bij De Skiwinkel binnenlopen. Ook kun je een afspraak maken met de sportpodoloog voor het aanmeten van skischoenen of voor een sportpodologisch consult. Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd voor je!

Kijk voor meer informatie op: www.skiwinkelhoofddorp.nl of stuur een e-mail naar info@skiwinkelhoofddorp.nl

#