(Kinder)Feesten

Horeca

Wij beschikken over een mooie, ruime en gezellige bar met vele mogelijkheden voor feesten en partijen. Overdag is het een gezellig café voor jong en oud waar u wat kunt drinken en eten. Voor de kinderen is er een leuke speelhoek. Vanaf de vroege avond is het "eine gemuetliche Apres-ski-bar". In de weekenden wordt ons café omgetoverd in een restaurant, een vergaderzaal, een bioscoop, een Partytent of een Disco-club. Bij ons kunt u terecht voor feesten tot ongeveer 150 personen.

De mooie en gezellige locatie, vriendelijk en enthousiast personeel, goede bereikbaarheid en ruime gratis parkeergelegenheid zorgen voor een onvergetelijk feest. Het is prettig als u langskomt, dan kunnen wij u de sfeervolle ruimte laten zien en uw wensen bespreken. Het is handig om hiervoor een afspraak te maken.

Feesten

Arrangement 1: Drankjes en warme/koude borrelhapjes inclusief verhuur ruimte prijs p.p. €17,50

Arrangement 2: Achteraf berekenen van de kosten van de genuttigde hapjes en drankjes waarbij de evenementenprijzen worden gehanteerd:

  • Fris/bier/wijn: €2,00
  • Sterke drank: €3,00
  • Schaal warme/koude borrelhapjes: €15,00.

Er is de mogelijkheid om divers materiaal in te huren, zoals sta tafels, buffettafels en aankleding. Het Skicentrum stelt standaard twee man personeel ter beschikking, maar op aanvraag kan er meer personeel worden ingezet. Wilt u een DJ, dan kunnen wij dit voor u regelen. Wij hanteren een vaste kostprijs voor facilitaire diensten van €75,00.

Vergaderingen

Koffie/thee buffet met gebak en verhuur ruimte prijs p.p. €4,50

Buffet

Klik hier voor de buffet mogelijkheden.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@skicentrumhoofddorp.nl of bel 023-5634746.
#

Kinderfeestjes

Skicentrum Hoofddorp is een hele leuke locatie om je verjaardagspartijtje te vieren. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je een ski- of snowboardles volgen, sleeën, eten en nog even lekker spelen in de speelhoek. De dagen zijn in overleg met de receptie.

Arrangement 1: 1 uur skiën of snowboarden inclusief materiaal met aansluitend sleeën en limonade €12,50 per kind.

Arrangement 2: 1 uur skiën of snowboarden inclusief materiaal met aansluitend sleeën, limonade, friet en een snack €17,50 per kind.

Groepsgrootte
  • Skiën minimaal 6 maximaal 12 kinderen
  • Snowboarden minimaal 6 maximaal 8 kinderen